fbpx
(+32) 0475/23.95.21 info@oishiibelgium.be

Onze partners

Om u Japan vanuit elke hoek te laten ontdekken, zijn onze producten ook verkrijgbaar in de onderstaande verkooppunten van partners.

We hebben ze streng geselecteerd om u hun unieke werelden te laten ontdekken.

Super Gaby Games

Super Gaby Games is de specialist voor retrogaming. Je kunt kleine nuggets uit de jaren 80 vinden, maar ook een ruime keuze aan producten van het moment. Deze plaats is ook het theater van toernooien, heeft een arcade die de omweg waard is en de sfeer zal je sprakeloos maken!

Kokoro Manga café

Kokoro Manga café neemt je mee naar een uniek universum door zijn concept. U kunt genieten van heerlijke bubbelthee en de nieuwste vrijgegeven manga’s lezen. Evenementen worden regelmatig georganiseerd. Deze plaats is de ontmoetingsplaats voor mensen die gek van Japan zijn en het voelt als thuis.

Super Dragon Toys

Super Dragon Toys is de tempel van de Japanse cultuur. Je kunt de nieuwste goodies uit Japan of Korea vinden met hun brede assortiment aan K-Pop gerelateerde producten. Deze plek is een plezier voor mangafans en zal fans van de Japanse cultuur verrukken.

D.Majin

D.Majin is een restaurant dat je meeneemt naar een andere wereld. De inrichting is netjes en angstaanjagend, de cocktails en hamburgers zijn vernoemd naar de verschillende licenties die de fans van geanimeerde adoreren (spoiler alert: je kunt niet voorkomen dat je wakker wordt door daarheen te gaan!). Als je het leuk vindt om de woorden kwaliteit en schoonheid te associëren, ga er dan voor!