fbpx
(+32) 0475/23.95.21 info@oishiibelgium.be

Wie zijn we?

We zijn twee Brusselaars, Alexis en Samuel. We zijn allebei gek van japanese animatie en mangas.

Omdat we hebzuchtig waren en geen exotisme hadden, probeerden we onze verlangens te vullen met snacks en drankjes uit Japan, waaronder. Onze vrienden vroegen ons toen om voor hen te bestellen omdat de producten hen zowel door hun originaliteit als door hun smaak verrasten!

We begonnen toen een manier te bedenken om deze schatten beschikbaar te maken voor het grootste aantal mensen, en dus voilà : Oishii Belgium was geboren !

Onze producten zijn met zorg geselecteerd om deze cultuur tot het grootste aantal te laten ontdekken, maar ook om aan de verwachtingen van de meest veeleisende fans van Manga te voldoen !

Het is met grote trots dat we deze online winkel aanbieden in de hoop dat het je net zoveel vreugde brengt als we moesten bedenken !

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om ons al uw vragen over producten te stellen en onze avonturen op sociale netwerken te volgen !

Tot straks, De Oishii Ploeg

BE : Livraison gratuite à partir de 25€ / Gratis levering vanaf 25€ / FR-LU : Livraison gratuite à partir de 35€ Sluiten